Hur har Natacha Peyre råd att leva lyxliv i L.A?

Jag undrade. Hittade detta:

"Natacha Peyre jobbar som Callgirl i L.A. tillsammans med sin tjejkompis och room mate, utöver det så får hon random rika män att betala för hennes leverna = anledningen till varför hon och Dhani gjorde slut. Säkra källor!"

 

"Natacha verkar ha väldigt stora problem med att säga vad hon jobbar med. Har hon NÅGONSIN sagt det? Verkar vara något sjukt hemskt eftersom att hon verkar rädd för att säga det ;)."

 

"Vad gör människan? Hur kan hon bo i LA, shoppa, festa på Playboy mansion och slappa vid poolen utan att jobba. När hon bodde med Dhani kunde man tänka att han försörjde henne men nu? En skönhetskräm med Isabel Adrian som inte har kommit ut på marknaden ännu är inte direkt något hon kan försörja sig på ännu."

 

"Natacha måste ju spendera mellan 30-40000 i månaden, på resor, middagar, fester och mest av allt sitt utseende. Ett statusmässigt boende i LA kan ju inte vara gratis. Hon får säkert en hel del gratis av män som vill visa sig på styva linan, men det borde ändå gå c.a 35 000 i månaden ur engen portmonä.För att få in detta måste hon före skatt tjäna ca 45000-50000 kr i månaden i USA. Detta är i mina ögon väldigt mycket pengar, vi säger att hon få in en del från bloggen men vad kan resten bestå av- modelluppdrag? får hon betalt för att festa? Hennes inkomst är så jäkla mystisk."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0