En tjej hittade djurporr i sin killes dator

Kommentarer:

Sex ska kräva två samtyckande vuxna. Vuxna människor har ingen som helst rätt att påtvinga barn eller djur sin sexualitet för sitt höga nöje. Det har visats att djur som utsätts för att ha sex med människor lider och blir mentalt störda. Det är en mycket förvirrande situation för ett djur, även om de inte blir FYSISKT skadade. Sex ska bygga på informerat samförstånd, vilket ett djur eller ett barn inte ha kapacitet att ta ställning till.


Om du som individ tittar på sådan porr så bidrar du till industrin att framställa detta material och därmed till att djur utnyttjas på detta vidriga sätt.


Hur vet man att hunden inte tar psykisk skada ? Den kan inte tala om hur den mår. Den gör bara allt för att vara till lags. Och det är det som gör all djurporr så genomvidrigt. Djuren kan inte tala om hur de känner inför detta.


Du behöver nog informera dig lite mer om hur det faktiskt fungerar när en hund har sex med en människa. Ja det är instinkterna som drar igång, vilket inte är samma sak som att hunden inte skulle fara mentalt illa av detta. Bara det att du jämför två vuxna homosexuella som har sex på lika villkor med varanda, med en människa som har sex med ett djur, visar bara på hur okunnig du är om ämnet. Om du är seriöst intresserad och inte bara vill visa hur "frigjord" du är så finns det information för dig att hämta rätt lätt.. Men jag misstänker att kunskap inte är så jätteintressant för dig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0